Andre fag

Hvad får i den her opgave til?

14. september 2011 af anonym000 - Niveau: A-niveau

Hej
se i PDF

 på forhånd tak


Brugbart svar (2)

Svar #1
14. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det var nok en god ide at formulere opgaven. Benyt et af de relevante fagfora, hvis det er muligt.


Svar #2
14. september 2011 af anonym000

Er der ikke en pdf fil?

- - -

...............


Brugbart svar (2)

Svar #3
14. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Der er ikke vedhæftet noget. Kan du ikke selv se det?


Svar #4
14. september 2011 af anonym000

Nej.....
men så skriver jeg den bare:

reducere:
(p-2q)2 + 4pq-(p-q)(p+q)

- - -

...............


Brugbart svar (2)

Svar #5
14. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Brug kvadratsætningerne og reducer.


Svar #6
14. september 2011 af anonym000

giver det..

2p2 +5q2 -4pq

- - -

...............


Brugbart svar (2)

Svar #7
14. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#6

Nej, det er ikke korrekt.


Svar #8
14. september 2011 af anonym000

brugt kvadratsætning... men så kom jeg til de der parenteser, dem hævede jeg ikk..

- - -

...............


Svar #9
14. september 2011 af anonym000

2p2 +4q2 -q2 ?

- - -

...............


Brugbart svar (2)

Svar #10
14. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#9

Nej, det er ikke korrekt. Der kan benyttes to kvadratsætninger.


Svar #11
14. september 2011 af anonym000

hmmm, så forstår jeg det ikke

- - -

...............


Svar #12
14. september 2011 af anonym000

Nå, er lidt lost... hvad gør jeg ?

- - -

...............


Brugbart svar (2)

Svar #13
14. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#12

Gå tilbage og genlæs #5 .

(p - 2q)2 = p2 + (2q)2 -4pq = ...

4pq = ...

-(p-q)(p+q) = (q-p)(q+p) = ...


Svar #14
14. september 2011 af anonym000

okay..

men hvordan kan du få -(p-q)(p+q)=(q-p)(q+p)

hvad med minuset og hvorfor vender rækkefølgen på p og q om i parenteserne?

- - -

...............


Brugbart svar (2)

Svar #15
14. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#14

Jeg ganger ind med -1 i parentesen:

-(p-q) = (-p - (-q)) = (q - p)


Svar #16
14. september 2011 af anonym000

så der står et usynligt 1-tal efter - ?
og hvad med ledene i sideste parentes i # 13 er (p+q) = (q+p) ?

- - -

...............


Brugbart svar (3)

Svar #17
14. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#16

Ja, -a betyder -1·a .

Det burde være trivielt, at p+q = q+p .


Svar #18
15. september 2011 af anonym000

#17
som må en af mine lærer sagde engang "Der findes ingen dumme spørgsmål, men der findes usikkerhed" :)

tak.

- - -

...............


Svar #19
15. september 2011 af anonym000

Så har jeg fået det til
5q2+4pq
går ud fra at det er rigtigt

- - -

...............


Brugbart svar (2)

Svar #20
15. september 2011 af drives (Slettet)

så vidt jeg kan se er dit svar i #19 ikke rigtigt.

 


Forrige 1 2 Næste

Der er 26 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.