Matematik

40+(x+6)(x-6)=(2x+6)(1/2x-8) please hjælp.

17. september 2011 af Zuzu87 (Slettet)
Jeg har bare prøvet og prøvet uden det lykkes. Jeg har rigtig svært ved ligninger. Måske I kan hjælpe mig og forklar mig os. Her er ligning: 40+(x+6)(x-6)=(2x+6)(1/2x-8)

Skriv et svar til: 40+(x+6)(x-6)=(2x+6)(1/2x-8) please hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.