Matematik

40+(x+6)(x-6)=(2x+6)(1/2x-8)

17. september 2011 af Zuzu87 (Slettet)
Nogen der kan forklar denne ligning for mig? Jeg går i står efter jeg har gange i parenteser osv. Please hjælp mig 40+(x+6)(x-6)=(2x+6)(1/2x-8)

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2011 af mathon


Skriv et svar til: 40+(x+6)(x-6)=(2x+6)(1/2x-8)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.