Matematik

Funktionsanalyse af: f(x) = -e^x + e^2

18. september 2011 af Aevion (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hej, jeg har startet med at beregne nulpunkterne (eller nulpunktet, i det her tilfælde) og fik nulpunktet=2 (2.0). Nu skal jeg beregne monotoniforholdet. f'(x) for jeg til at være f'(x) = -e^x. Nu ved jeg dog ikke hvordan jeg skal beregne x, hvis jeg sætter dette lige med nul. Håber i forstår mit problem og kan hjælpe :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Der er ingen grund til at gentage opgaven, som du lige har startet i denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1070524


Svar #2
18. september 2011 af Aevion (Slettet)

Det var heller ikke det jeg ville. Jeg fik en fejlmelding at spørgsmålet ikke kunne oprettes. Derfor prøvede jeg igen.

Skriv et svar til: Funktionsanalyse af: f(x) = -e^x + e^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.