Matematik
Matematik opgave
30. maj 2005 af
Tonni-lindholmer (Slettet)
Hej..
jeg har lige nogle opgaver jeg ikke kan løse.. nogen der vil hjælpe?
1. a-4a+6a
2. 2*(3-a)+4
3. (x-3)^2(altså i anden)
jeg har lige nogle opgaver jeg ikke kan løse.. nogen der vil hjælpe?
1. a-4a+6a
2. 2*(3-a)+4
3. (x-3)^2(altså i anden)
Svar #1
30. maj 2005 af Mads123 (Slettet)
1. = 3a
2. = 10-2a
3. = x^2-6x+9
Hvad er det præcist der giver problemer?
2. = 10-2a
3. = x^2-6x+9
Hvad er det præcist der giver problemer?
Skriv et svar til: Matematik opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
