Fysik

hellllllpp

18. september 2011 af nonoo (Slettet)

kan i hjælpe mig med at løse denne ligning.............

beregn centrifuglaccelerationer følgende formel , hvorved enheden bliver g.

a=(n2 * r * 0,00111)g

r=radius i m

hvor n = antal omdrejninge / minut (rpm)

I en analyseforskrift er angivet , at prøven skal centrifugeres ved 100 g . Hvilket omdrejningstal (rpm)

skal centrifugen køer med , når r=8 cm?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2011 af Andersen11 (Slettet)


Svar #2
19. september 2011 af nonoo (Slettet)

Jeg forstår det ik helt


Skriv et svar til: hellllllpp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.