Matematik

ligning hellp

18. september 2011 af nonoo (Slettet) - Niveau: C-niveau

kan i hjælpe mig med at løse denne ligning.............

beregn centrifuglaccelerationer følgende formel , hvorved enheden bliver g.

a=(n2 * r * 0,00111)g

r=radius i m

hvor n = antal omdrejninge / minut (rpm)

I en analyseforskrift er angivet , at prøven skal centrifugeres ved 100 g . Hvilket omdrejningstal (rpm)

skal centrifugen køer med , når r=8 cm?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2011 af NejTilSvampe

n = √(a/0,00111r)

indsæt de givne værdier.


Svar #2
19. september 2011 af nonoo (Slettet)

Jeg er lost!!!!!!!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

#2

Du isolerer symbolet n, som vist i #1. Hvis ikke du kan isolere, er det muligt at anvende solve-funktionen på lommeregneren.


Svar #4
19. september 2011 af nonoo (Slettet)

n=√(100:0,00111*8)

er det rigtigt ?


Skriv et svar til: ligning hellp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.