Fysik

partial differention

21. september 2011 af Colloio (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hej

 

jeg har følgende δ²ψ(ζ)/δζ² hvor ζ=a*x og a=√ωm/h og λ=2E/hω.

 

hvordan skal differentier dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Der er tale om den anden afledede af ψ med hensyn til ζ , og ψ er tilsyneladende en funktion af ζ .


Skriv et svar til: partial differention

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.