Matematik

Valuta

23. september 2011 af Pip8b (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej, jeg har lidt problemer med en matematikaflevering til i overmorgen så håber i kan hjælpe .

 

1 troy ounce = 31,1 g

Kurs på euro: 746,00

Prisen for en troy ounce er 556,50 euro

Hvor meget er guldbarren værd i danske kroner, når den vejer 12, 50 kg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2011 af Moderatoren

350 € til kurs 744 koster
350 · 7,44 kr. = 3,50 · 744 kr. = 2 604,00 kr.


For 500 DKK kan man købe
500 : 10,74 £ ≈ 46,55 £
til kurs 1074.

- Det står i din formelsamling så skal du sådan set bare sætte dine egne tal ind.

 


Svar #2
23. september 2011 af Pip8b (Slettet)

tror jeg forstår det, tak (:


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2011 af Moderatoren

Super. Også det med at den vejer 12,5 kg osv.?


Svar #4
23. september 2011 af Pip8b (Slettet)

yes, sku mene at jeg har fået det hele med så godt jeg ku uden en formelsamling :D


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. september 2011 af Moderatoren

Super duper:)


Skriv et svar til: Valuta

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.