Matematik

så meget billigere er det i procent

23. september 2011 af Bjørkmann (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej, hvordan regner man krone forskel ud i procent. Fx. hvor meget er 429 billigere end 3.563 i procent ?  Håber nogen kan hjælpe mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2011 af Moderatoren

Hvor mange procent er 60 kr. af 300 kr.? 60 kr. : 300 kr. = 0,20 = 20/100 = 20%

Det er et eksempel fra din formelsamling


Svar #2
23. september 2011 af Bjørkmann (Slettet)

Tak , men jeg har ikke noget procent tal i forvejen.

spørgsmålet i min opgave lyder: det handler om en kikkert der i DKK koster 3.563,00 men i Tyskland koster 429,00 fordi jeg har omregnet de DKK til tyske i valuta. og så er den næste opgave at finde ud af hvor meget billigere kikkerten koster i tyskland i forhold til i Danmark, i procent.

Mit spørgsmål er så, hvordan kan jeg finde ud af det. ?


Svar #3
23. september 2011 af Bjørkmann (Slettet)

Hov , jeg har fundet ud af det, tak for linket !; og hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. september 2011 af Moderatoren

Det var så lidt:) Og godt du fandt ud af det.


Skriv et svar til: så meget billigere er det i procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.