Matematik

Funktionsforskrift - HJÆLP!

24. september 2011 af Streepz (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej! :-)

Jeg vil gerne vide, hvordan jeg finder funktionsforskriften for en graf i et koordinatsystem - jeg håber, at I kan hjælpe mig, da det virkelig haster :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2011 af sashii

brug følgende formel: y = ax + b
a = hældningen
b = skæringspunktet på y-aksen

 

Skriv et svar til: Funktionsforskrift - HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.