Matematik

Hvilke sætninger gælder for sin, cosinus og tangens i en retvinklet trekant.

25. september 2011 af thuqqish (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvilke sætninger gælder for sin, cosinus og tangens i en retvinklet trekant?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2011 af PeterValberg

http://youtu.be/L7WsznKI1QE

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2011 af mathon

når den rette vinkel er C

                            sin(A) = a/c = cos(B)

                            cos(A) = b/c = sin(B)

                            tan(A) = a/b

                            tan(B) = b/a = 1/tan(A)


Skriv et svar til: Hvilke sætninger gælder for sin, cosinus og tangens i en retvinklet trekant.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.