Matematik

vektorer

25. september 2011 af Ultraviolet (Slettet)

hej

der er givet tre punkter A(1,-3,2), B(4,-3,1) og C(4,5,-3) jeg skal så udregne |AB| det jeg har gjort er

(4-1;-3-3;1-2)=(3,-6,-1) og |AB|√(3^2+(-6)^2+(-1)^2)=6,78 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du skal først beregne vektoren AB 's koordinater korrekt. . Dens 2. koordinat er ikke korrekt, da

-3 -(-3) ikke er lig med -3 -3 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2011 af mette48 (Slettet)

A(1,-3,2), B(4,-3,1) og C(4,5,-3)

AB= (4-1, -3-(-3),1-2)                     du har en fortegnsfejl i 2. koordinaten


Skriv et svar til: vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.