Matematik

Ligning... :s

27. september 2011 af Fener1907 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej Alle sammen..

Ligninger er min svage side i matematik, nogen der kunne hjælpe mig med denne ligning:

4x - 6 = 3x - 2 (x - 3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2011 af placebo321 (Slettet)

Ja, det får jeg også. Det skulle se sådan her ud

4x-6 = 3x - 2(x-3)

-6 = -x -2x+6

- 12 = -3x

x = 4


Svar #2
27. september 2011 af Fener1907 (Slettet)

Hmm.. Så det giver 3. Kiggede på min vens han fik nemlig til 4?


Svar #3
27. september 2011 af Fener1907 (Slettet)

Mange tak for hjælpen..


Skriv et svar til: Ligning... :s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.