Fysik

magnet (9.klasse)

01. oktober 2011 af Thinkpositive (Slettet) - Niveau: 10. klasse

påvirkes en magnet af

1. aluminum

2. jern 

3. en magnet

4. en kulstang 

Jeg tror det er sådan:

1 = nej

2 = ja

3= ja

4= nej

passer det? 

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. oktober 2011 af Jerslev

#0: Jeps.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #2
01. oktober 2011 af Thinkpositive (Slettet)

tak!


Skriv et svar til: magnet (9.klasse)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.