Matematik

polynomiers division

30. august 2003 af SP anonym (Slettet)
Hej

Hvordan dividerer man

(6 x i tredje+ 11x i anden+ 2x+4):(2x+1)

Forklar det venligst logisk tak ...


iceb

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2003 af Jean

Har du ikke en lærebog, du kan finde det i?

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2003 af Hasek (Slettet)

Hej, iceb!

Som jeg også skrev inde på uddannelseogjob.dk, så kan jeg sende dig et eksempel, hvis du altså lige skriver din e-mailadresse.

M.v.h.
Mads

Svar #3
30. august 2003 af SP anonym (Slettet)

jeg har læst det i min bog og fatter

det ikke ......

min mail er [email protected]

så sender du lige ?


iceb

Brugbart svar (0)

Svar #4
30. august 2003 af krelle (Slettet)

Du skal egentligt bare gøre som du ville gøre hvis det var et almindeligt tal. Brug "gardin-metoden"(mener jeg den hedder).
Såvidt jeg kan se så går det ikke helt op, det stykke. Men jeg er overhovedet ikke sikker, da jeg ikke kan checke på min lommeregner!

Svar #5
31. august 2003 af SP anonym (Slettet)

gardinmetoden ?

Når jeg dividerer så plejer jeg at

gøre som følger......

56784:56

tager jeg så først 56 op i 56

= 1

dernæst 56 op i 78 og det er = 1

men med

78-56 = 22 til rest som så sættes

op før 4 tallet

så står der 56 op i 224 osv osv


Dette synes ikke at have mange

relationer til polynomiers

division synes jeg .......


iceb

Skriv et svar til: polynomiers division

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.