Matematik

Vektorer - bestem x

03. oktober 2011 af pgjSG (Slettet) - Niveau: A-niveau

To punkter A og B har koordinaterne (4,5) og (1,x).

a. Bestem x, når |AB|=5

b. Bestem x, når |AB|=2,573


Brugbart svar (3)

Svar #1
03. oktober 2011 af AskTheAfghan

Benyt afstandsformlen;    √((Δy)2 + (Δx)2)    =   √((5 - x)2 + (4 - 1)2)

Opg. a;  løs ligningen            5 = √((5 - x)2 + (4 - 1)2)

Opg. b; løs ligningen     2,573 = √((5 - x)2 + (4 - 1)2)


Skriv et svar til: Vektorer - bestem x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.