Matematik

mat hjælp

04. oktober 2011 af jaaaaaaaa (Slettet)

håber der er nogle der kan hjælpe mig med hvordan skal jeg gribe denne opgave an? :)

Faktoriser følgende andengradspolynomier.
a) f(x) = x2 + x − 2.
b) g(x) = 2x2 + 12x + 18.
c) h(x) = 4x2
− 7x + 30.


Svar #1
04. oktober 2011 af jaaaaaaaa (Slettet)

når der står 2 efter x skal der stå x^2


Skriv et svar til: mat hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.