Fysik

energiomsætning

04. oktober 2011 af mogens91 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,

Vi har et køleskab, som omsætter en energi på 125 J/s. Hvor meget er det årlige energiforbrug?

Jeg har regnet ud, hvor mange sek., der går på ét år, og derfra kan jeg simpelt hen ikke komme længere.

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2011 af Studieguruen (Slettet)

Benyt formlen

E = P·Δt ,

hvor P = 125W , og Δt = 365·24·60·60s .


Skriv et svar til: energiomsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.