Matematik

Hvad er a? når

05. oktober 2011 af andreas0402 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kan ikke finde løsning på ax+4+b=0

 

Hvordan løser jeg denne lining?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2011 af Studieguruen (Slettet)

Du mangler relevante oplysninger for at kunne besvare opgavespørgsmålet, medmindre du kender værdierne af b og x .

a = (-4 - b) / x


Svar #2
05. oktober 2011 af andreas0402 (Slettet)

kan de oplysniger være at ax+4y+b=0 er ortogonal med -4x+3y+1=0


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2011 af Studieguruen (Slettet)

#2

Hvordan lyder den eksakte opgaveformulering?


Svar #4
05. oktober 2011 af andreas0402 (Slettet)

 I et koodinatsystem er linjen l bestemt ved 

l: -4x+3y+1=0

 

En anden linje m er bestem ved. 

m: ax+4y+b=0 hvor a og b er konstanter. 

 

Bestem tallet a, således at linjen m er vinkelret på linjen l. 

Linjerne l og m skærer andenaksen i samme punkt 

Bestem tallet b 

 

Det er opgaven :) håber du kan hjælpe med en forklaring

 


Svar #5
05. oktober 2011 af andreas0402 (Slettet)

Har fundet svar. :) slog lige hjernen til :) hehe ellers tak for hjælpen


Skriv et svar til: Hvad er a? når

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.