Matematik

Minus ??

06. oktober 2011 af Skerdeer (Slettet)

Heej

Hvordan var det man sagde et andet ord for minus?? subst.... ???


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. oktober 2011 af FadiB (Slettet)

Subtraktion


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. oktober 2011 af peter lind

subtraktion


Svar #3
06. oktober 2011 af Skerdeer (Slettet)

hvad med som udsagnsord? Er det så: Man substraktionere 100 med 55 ?


Brugbart svar (2)

Svar #4
06. oktober 2011 af peter lind

subtrahere


Svar #5
06. oktober 2011 af Skerdeer (Slettet)

takk :)


Brugbart svar (1)

Svar #6
06. oktober 2011 af Chrystine (Slettet)

Ofte vil man i stedet sige, man trækker 55 fra 100 (læg mærke til den omvendte talstilling).

Tegnet hedder minus, operationen (det man gør) hedder en subtraktion, at subtrahere.


Brugbart svar (2)

Svar #7
06. oktober 2011 af SuneChr

Mens vi er ved regneudtryk, kan du få betegnelserne i de fire regningsarter:

Addition = sammenlægning

           2    +      3     =    5

addend  +  addend  =  sum

Subtraktion = fratrækning

              7  -  3                =      4

minuend  -  subtrahend =   differens

Multiplikation = gangning

            6     •       7                =   42

multiplikator · multiplikand = produkt

Division = deling

           40  :  8      =  5

dividend : divisor = kvotient

 


Skriv et svar til: Minus ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.