Matematik

promille !

09. oktober 2011 af MiaBjerg10 (Slettet)

Hej hvordan regner man dette regnstykke ud 0,5%-55‰-0,95‰=

kan virkelig ikke forstå det håber i kan hjælpe mig :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2011 af Isomorphician

Omregn til samme enhed og reducer.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2011 af Chrystine (Slettet)

Procent betyder hundrededele og promille betyder tusindedele, så det er bare tre brøker.


Svar #3
09. oktober 2011 af MiaBjerg10 (Slettet)

forstår det ikk helt kan i prøve at vise mig hvordan man  laver den opgave  ? :) på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. oktober 2011 af Chrystine (Slettet)

Du får meget mere ud af selv at prøve, men jeg viser det første led, så du har noget at gå efter:

0,5% = 0,5/100 = 5/1000 (og hvis du vil, kan du skrive det som decimaltallet 0,005).


Skriv et svar til: promille !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.