Matematik

hjælp omskriv følgende! a=5^3*5^4*5^-7

11. oktober 2011 af anne534 (Slettet) - Niveau: A-niveau

en der vil hjælpe mig med denne her!?

A=53*54*5-7


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2011 af Anxyous (Slettet)

Benyt, at

ax·ay = ax+y


Svar #2
11. oktober 2011 af anne534 (Slettet)

er ikke sikker på jeg forstår dig??:-O


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. oktober 2011 af Anxyous (Slettet)

F.eks.:

 

22·23 = 22+3 = 25


Svar #4
11. oktober 2011 af anne534 (Slettet)

arh:-) tak hvor simpelt:-o må jeg sige mange tak for. så kan jeg os blive færdig idag:-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. oktober 2011 af Anxyous (Slettet)

#4:

Det var da så lidt.


Svar #6
11. oktober 2011 af anne534 (Slettet)

hvad så med gangetegnet?? tænkte jeg lige på??


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. oktober 2011 af Anxyous (Slettet)

#6:

Hvad mener du?


Svar #8
11. oktober 2011 af anne534 (Slettet)

ja 2*2 gir ikke 2??:-O


Brugbart svar (0)

Svar #9
11. oktober 2011 af Anxyous (Slettet)

22 · 23 = (22) · (23) = (2·2) · (2·2·2) = 2·2·2·2·2 = 25


Svar #10
11. oktober 2011 af anne534 (Slettet)

nej nej nej:-S nu var jeg dum:-O ej undskyld:-) tror jeg gør den svære end den er:-)


Brugbart svar (0)

Svar #11
11. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

20=1


Skriv et svar til: hjælp omskriv følgende! a=5^3*5^4*5^-7

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.