LaTeX

Makroer ej kompatible med memoir?

16. oktober 2011 af Walras - Niveau: Universitet/Videregående

Da jeg i øjeblikket følger et kursus i spilteori, skal jeg bruge både tabeller og spiltræer. Martin J. Osborne har været så venlig at lave et par makroer, som gerne skulle lette dette. Følgende er et eksempel på en kode, der skriver et tilfældigt spil op på normalform i en bimatrix (det virker kun, hvis der kompileres til DVI).

\documentclass[10pt,oneside]{article}

\usepackage{color} \usepackage{sgame} % Normal form games %   \begin{document}   \begin{figure}[htb]\hspace*{\fill}% \begin{game}{2}{2} & $L$ & $R$ \\ $a$ & $2,2,1$ & $0,3,0$ \\ $b$ & $3,0,2$ & $1,1,4$ \end{game}\hspace*{20mm} \end{figure}   \end{document}   Det er som sådan fint nok. Problemet er, at jeg altid anvender memoir, men det virker til, at makroerne kun fungerer med standardklasserne. Er der noget at gøre, så de bliver kompatible med memoir?

Brugbart svar (3)

Svar #1
16. oktober 2011 af daleif (Slettet)

sgame er ikke kompatibel med array pakken, indholdet af hvilken er inkluderet i memoir. Der er mange andre vigtige pakker som anvender array, så jeg vil mene at det er sgame forfatteren man skal have fat på og bede vedkommende om at få opdateret tingene.


Svar #2
16. oktober 2011 af Walras

Det kan du have ret i. Umiddelbart tvivler jeg desværre på, at en opdatering er planlagt.


Brugbart svar (2)

Svar #3
16. oktober 2011 af daleif (Slettet)

Det er jo bare et grid. Tegn det i tikz i stedet.


Svar #4
16. oktober 2011 af Walras

Yes. Jeg kan som sagtens lave det. Om ikke andet så er memoir jo ganske glimrende til at lave tabeller, så svært er det ikke. Fordelen ved sgame.sty og egameps.sty er blot, at det er muligt at lave både tabeller og spiltræer. Specielt spiltræerne er ikke så nemme at lave i TikZ, men det handler nok blot om at øve sig lidt.


Brugbart svar (2)

Svar #5
16. oktober 2011 af daleif (Slettet)

tikz er ret god til træer, så det er vel bare om at nogen skriver et nemt interface.


Skriv et svar til: Makroer ej kompatible med memoir?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.