Matematik

Stamfunktioner - Ti interactive!

17. oktober 2011 af ChristinaVestergaard (Slettet)

Hej. 
 

Jeg kan ikke helt få ti til at makke ret!

Jeg har vedfæftet et dokument hvor opgaven er formuleret og mine udregninger er. 
Jeg kan ikke forstå hvorfor den siger 'true' og ikke giver mig k som jeg beder om?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2011 af Studieguruen (Slettet)

Du har ikke vedhæftet noget dokument.


Svar #2
17. oktober 2011 af ChristinaVestergaard (Slettet)

Opgaven :

Vedhæftet fil:Doc1.docx

Svar #3
17. oktober 2011 af ChristinaVestergaard (Slettet)

Det så jeg også lige x) - den er vedhæftet nu (:

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. oktober 2011 af Studieguruen (Slettet)

#2

Du skal ikke indsætte x = 7, men derimod x = 1 .

Du finder så

7 = ln(1) + 12 + k

7 = 0 + 1 + k , hvoraf

k = 7 - 1 = 6 .

Derved får du stamfunktionen

F(x) = ln(x) + x2 + 6


Svar #5
17. oktober 2011 af ChristinaVestergaard (Slettet)

ååårh! Torskefejl x)

tak (:


Svar #6
17. oktober 2011 af ChristinaVestergaard (Slettet)

Nu siger den 'false' .. Hvad gør jeg så?


Brugbart svar (0)

Svar #7
17. oktober 2011 af Studieguruen (Slettet)

#6

Se #4 .


Svar #8
17. oktober 2011 af ChristinaVestergaard (Slettet)

.. ja, men jeg skal lave alle udregningerne via computeren, så det hjælper ikke jeg kan regne det i hovedet :s


Brugbart svar (0)

Svar #9
17. oktober 2011 af Studieguruen (Slettet)

#8

Er du sikker på, at du præcist har indtastet  solve(ln(1) + 12 + k = 7,k)  ?


Svar #10
18. oktober 2011 af ChristinaVestergaard (Slettet)

100% - jeg har tjekket den igennem flere gange :s
- jeg har bare sat 7 = ln(...,k) i stedet, men det bør jo ikke give nogen forskel


Brugbart svar (0)

Svar #11
18. oktober 2011 af Studieguruen (Slettet)

#10

Det er svært at vurdere, hvad du har gjort forkert. Jeg kan ikke vide om lommeregneren er indstillet forkert, eller om du har skrevet tal og tegn korrekt. Jeg oplever ikke samme problem med min lommeregner.


Svar #12
18. oktober 2011 af ChristinaVestergaard (Slettet)

.. nej okay. Jeg prøver at vise min lærer det, så burde han kunne finde ud af det (:

- men tak for hjælpen alligevel


Brugbart svar (0)

Svar #13
18. oktober 2011 af AskTheAfghan

Edit: .tii format kunne ikke uploades. Tjek #14


Brugbart svar (0)

Svar #14
18. oktober 2011 af AskTheAfghan

Vedhæftet fil.

Nu ved du, hvordan man skal gøre det rigtigt på TI-InterActive. Se også #4


Skriv et svar til: Stamfunktioner - Ti interactive!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.