Matematik

bevis vektor

18. oktober 2011 af Ras111 (Slettet) - Niveau: B-niveau

bevis at

c*d=d*c 

c og d er vektorer, ved ikke hvordan man "beviser" det, nogen hjælp? :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2011 af Isomorphician

c * d = (c1, c2) * (d1, d2) = c1d1 + c2d2 = d1c1 + d2c2 = (d1, d2) * (c1, c2) = d * c


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

vektorerne c = (c1,c2) og d = (d1,d2)

c*d =c1*c2"+d1*d2  ved sammenlægning af tal er rækkefølgen ligegyldig

c1*c2+d1*d2 = d1*d2 +  c1*c2 = d*c

 


Svar #3
18. oktober 2011 af Ras111 (Slettet)

sikker på at det er det?


Skriv et svar til: bevis vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.