Matematik

Rentefod

23. oktober 2011 af nath0733 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogle der kan hjælpe mig med at løse denne opgave?


På en konto med en rentefod på 0,034, står der efter 10år 15.000kr.

- Hvor stort et beløb blev sat ind på kontoen? Og hvor mange hele år skal der gå før der står 20.000kr. på kontoen?

 

 

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2011 af Andreww (Slettet)

15.000=k0(1+0.034)10     Her isolere du K0

20.000=k0(1+0.034)n      Her kender du k0 og kan nu isoler n (brug log regler)

 


Svar #2
23. oktober 2011 af nath0733 (Slettet)

Men jeg kender jo ikke K0? Det er det tal jeg skal regne ud.


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2011 af Andreww (Slettet)

Ja, det skal du regne ud i den første opgave!


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. oktober 2011 af mathon

 

                               Ko = K10·1,034-10


Skriv et svar til: Rentefod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.