Matematik

løs ligningsystem hvis a er?

24. oktober 2011 af ansigtet (Slettet) - Niveau: A-niveau

løs ligningssystemet :

ax+y=1

2y+3z =2

 

når a≠0

 

matrix'en vil se således ud:

[a  1   0  1]

[0   2  3  2]

hvordan skal jeg lige gøre sådan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2011 af Krabasken (Slettet)

Du har tilsyneladende 2 ligninger med 3 ubekendte, nemlig x,y og z.

Det kan man ikke :-(

(Havde a dog bare været = 0 . . .)


Svar #2
24. oktober 2011 af ansigtet (Slettet)

skal omforme til echelon form og finde løsningen hvis a≠0 hvorfor kan man nu ikke det ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2011 af Krabasken (Slettet)

Alle ligningssystemer kræver det samme antal ligninger, som der er ubekendte, for at kunne løses -


Svar #4
24. oktober 2011 af ansigtet (Slettet)

hmm okey :)


Skriv et svar til: løs ligningsystem hvis a er?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.