Engelsk

Engelsk hurtig hjælp på 3 min!

26. oktober 2011 af Eksamen12 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

HEJ JEG HAR HURTIG TRAVLT NU

HVORDAN SYNOMINER MAN DE HER PÅ ENGELSK!

 

SPELL

THUD

NUT

DECENT


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Undlad at skrive udelukkende med STORE bogstaver. Slå ordene op i en ordbog. Nogle ord kan have flere betydninger.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2011 af Stygotius (Slettet)

"synominer" ?? Hvor har du fundet det ord ?

spell = charm, magic, witchcraft, curse, magic power

thud  = bump,  thump, blow

nut =  madman, nitwit, blockhead, moron (mest US)

decent = respectable, honourable, honest, genuine, fully dressed


Skriv et svar til: Engelsk hurtig hjælp på 3 min!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.