Matematik

differentialligninger

27. oktober 2011 af ibta (Slettet) - Niveau: A-niveau

nogen der kan hjælpe ???

opg. 8009)

i modellen antages det, at populationens vækst efter de 7 døgn ændrer sig, således at antallet y af individer i populationen som funktion af tiden t opfylder differentialligningen 

dy/dx=0,0022y(100-y)

c) bestem, hvor mange døgn der går før antallet af individer i populationen er nået op på 90% af populationens maksimum?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2011 af peter lind

Løs differentialligningen. Det kan gøres enten ved brug af et CAS værktøj eller ved brug af separation af variable.


Svar #2
27. oktober 2011 af ibta (Slettet)

 

ok sådan her??

desolve( y`=0,0022 y *(100-y)and y(0)=90,x,y)


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2011 af mathon


Skriv et svar til: differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.