Matematik

reducere

06. november 2011 af cathrineaxelsen (Slettet)

hvordan reducere jeg a(a+3b)-ab ? på forhånd tak :-))


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. november 2011 af Broderblid (Slettet)

a*(a+3b)=a2+3ab

a2+3ab-ab=a2+2ab


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. november 2011 af mette48 (Slettet)

a(a+3b)-ab

gang hvert  led i parentesen med a

saml a2-er for sig, og ab-er for sig


Svar #3
06. november 2011 af cathrineaxelsen (Slettet)

hvad bliver resultatet så?


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. november 2011 af Broderblid (Slettet)

a(a+3b)-ab=a*a+a*3b-ab=a2+3ab-ab=a2+2ab.

Alex


Skriv et svar til: reducere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.