Matematik

Isoler y - hvordan?

07. november 2011 af fallesen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har en ligning her, hvor jeg ønsker at isolere y, men hvordan gør jeg det?

25x3/5*y3/4=2144

Det jeg er interesseret i er, at stå tilbage med linjens ligning (altså y=ax+b)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2011 af NejTilSvampe

del med 25x3/5  og opløft derefter begge sider med 4/3


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2011 af NejTilSvampe

y = 3√((2144/25)*3√x5)4

 


Svar #3
07. november 2011 af fallesen (Slettet)

Super - tak for det. Var usikker på, hvordan man greb det an


Skriv et svar til: Isoler y - hvordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.