Matematik

bestem tidspunktet

08. november 2011 af Lillozz (Slettet)

a) Bestem det tidspunkt, hvor populationen har nået 95 % af sin maksimale størrelse.

b)  Bestem det tidspunkt, hvor væksthastigheden er størst.

forskriften: N(t)=658,54/(1+62,97•e^(-0,54•t) )

Er der nogen, der kan hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2011 af peter lind

a) løs ligninge N(t) = 0,95*658,54

b) Find N''(t) og løs ligningen N''(t) = 0


Svar #2
08. november 2011 af Lillozz (Slettet)

a) Hvis jeg løser ligningen, får jeg til 625,613

facit siger 13,1 timer


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2011 af peter lind

Det er højre side i ligningen #1 a som giver det tal ikke t, som der spørges om


Svar #4
08. november 2011 af Lillozz (Slettet)

jeg er ikke helt med; bliver der ikke spurgt om tidspunkt t?


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. november 2011 af peter lind

Det er netop det der spørges om. Det betyder i variable at du skal finde t.


Skriv et svar til: bestem tidspunktet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.