Kommentarer til Studieportalen.dk

Hvorfor kan jeg IKKE downloade?

07. juni 2005 af Mafiaboy (Slettet)
Hey folkz!

Hvorfor er det lige at jeg ikke kan downloade opgaver når jeg aller mest har brug for det? Jeg skal bruge nogle gode historie-noter, men hver gange jeg prøver at downloade sker der INTET! Nogen der kan hjælpe mig?? Please! :-)

Svar #1
07. juni 2005 af Mafiaboy (Slettet)

Please kan I ikke hjælpe mig, hvorfor kan jeg ik?

Brugbart svar (2)

Svar #2
07. juni 2005 af danielruhmann (Slettet)

Har du Acrobat Reader? Hvis ja, så er det måske din computer, der ikke helt kan finde ud af det. I stedet for at venstreklikke på "download", så højreklik og tryk på "gem link til disk". Håber det hjælper.

Brugbart svar (2)

Svar #3
07. juni 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

Bruger du Firefox? Hvis du gør det, er problemer sandsynligvis, at version 1.0.3 er temmelig langsom til at åbne PDF-filer. Så hvis du bruger 'Ildræv', husk at opgrader til 1.0.4, som i øvrigt kan hentes via
http://download.mozilla.org/?product=firefox-1.0.4&os=win&lang=da-DK

Svar #4
07. juni 2005 af Mafiaboy (Slettet)

Wow! I er bare nogle guttermænd! 1000 tak fordi I gad at svare, godt nok bruger jeg internet explore så det var ik noget med browseren.. Men det virkede heldivis med venstreklik og “gem destination som”....

Men jeg fatter bare ik' hvorfor den ikke kan åbne det som tidligere, hvor jeg bare skulle klikke på “download” også åbnede den i et nyt vindue med acrobat reader, nu kommer der bare en tom side med et lille rødt kryds øverst til venstre.. Men tja det her er nu bedre end ingen ting det her, men det tager bare lidt tid, når man skal stå og vente på den gemmer det... Men anyway 1000 TAK FOR HJÆLPEN! :o) I har reddet min dag!

Skriv et svar til: Hvorfor kan jeg IKKE downloade?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.