Matematik

Vektor regning

12. november 2011 af tobl2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej skal findes afstanden fra et punkt til en linje i et retvinklet kodinat system.

Ligningen er: 4y+3x=16

og punktet ligger i 4;9

Bruger formlen z= |ad+be+c|/(√(a^2+b^2 )  )

når jeg indsætter  kommer den til at se sådan her ud: |4*4+3*9+(-16)|/(√(4^2+9^2 )  )=2,741434645860771

men det passer ikke.

 

Håber der er nogle der kan  hjælpe


Brugbart svar (2)

Svar #1
12. november 2011 af fosfor (Slettet)

Du har sat d og e ind i formlens nævner. Som du selv har skrevet formlen skal det være a og b.


Skriv et svar til: Vektor regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.