Matematik

hvordan minuser man brøker!?

13. november 2011 af FagNoel (Slettet)

3/5 - 2/7 min opgave skal afleveres imorgen help me!!  ps jeg går i 6 kl.


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. november 2011 af Studieguruen (Slettet)

Find en fællesnævner og forlæng brøkerne til deres fælles nævner. Herefter kan du trække tællerne fra hinanden.

3/5 - 2/7 = 21/35 - 10/35 = 11/35


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. november 2011 af Hijsa

3/5 - 2/7 = 21/35 - 10/35 = 11/35


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. november 2011 af blueshadow94 (Slettet)

find en fællesnævner og derefter trækker du tællerne fra hinanden


Brugbart svar (1)

Svar #4
13. november 2011 af NejTilSvampe


Skriv et svar til: hvordan minuser man brøker!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.