Dansk

ret stil

14. november 2011 af abdul21 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej

Jeg har lavet en stil til imorgen er der nogen vil se den og hvis der er noget fejl som kan rette..


Svar #1
14. november 2011 af abdul21 (Slettet)

Hej

Jeg har lavet en stil til imorgen er der nogen vil se den og hvis der er noget fejl som kan rette..


Svar #2
14. november 2011 af abdul21 (Slettet)

jeg skulle skrive en ansøgning til  ungdomspuljen om hjælp til noget som jeg tingt  , og jeg hade 50.000

Hej Ungdomspulje. Mit navn Abdul, og jeg er 16 år. Jeg bor i Karup og går i 10. klasse på Viborg Ungdomsskole. Jeg elsker at spille fodbold rigtig meget. så det derfor jeg ønsker økonomisk støtte som skal bruges på, min fodbold klup vi har nemlig ikke en klubhus som andre klupper har. Jo vi har en men der kan  man  ikke lave det stor. Jeg vil gerne lave et projekt for alle, dem som spiller i kluppen. Altså gøre klup huset hyggeligere, så man vil være der efter  træning. Der er mange kkik medlemmer, som også synes det ville være rart med en klup lokale. Dermed kan de have det sjovt og hygge sig med blandt andet såsom at spille bordfodbold, pool, se tv, spille Wii/ps3, og hygge sig efter en om gang træning. Og måske en bod, så man kan købe masser af snacks, mad og drikkevarer efter en hård træning. Og nogle sofaer, Hvis folk er blevet trætte efter træning kan de lægge sig på sofaen på en stor bunke puder og nyde at se tv, eller spille. Der ville være sjovt. Og male rummet, der er kedelig farver på vægerne. Så vi vil har nogle fjernsyn og en Wii/ps3 og sofaer.  Jeg søger dermed 20.000-30.000 kr. til mit projekt, for at give de kikk fodbold medlemmer en rigtig god oplevelse at spille i kkik. Jeg håber meget på, at i synes godt om mit projekt, og at jeg kan få pengene. Jeg vil virkelig gerne hører fra jer senest den 14 December 2011.  Vi håber også, at i vil hjælpe os med at få arrangementet stablet, så unge medlemmer i kkik, har mulighed for at få nye venner og har det sjovt. Kan i også eventuelt også hjælpe med at vurdere hvor mange penge der skal til? Vi er heller ikke helt sikre om 20.000-30.000 er nok.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2011 af CookieXXD

Dit dansk er da noget værre noget!
Et godt råd er, at du skal fjerne de 3 sidste linjer - især fra 'Kan I eventuelt' for det viser tegn på usikkerhed og uorden - og så er det ikke sikkert i får noget hjælp! 
Og hvis du/I ikke er sikre på hvor mange penge I skal bruge, så vil det være en god idé med, at udregne det   - så I ikke står, med et mere eller mindre pengebeløb end forventet.

Spm. Hvad er kikk/kkik? Er det klubben? Hvis ja, skal det ikke staves med stort ??

 

Hej/Kære Ungdomspulje.
Mit navn Abdul, og jeg er 16 år. Jeg bor i Karup og går i 10. klasse på Viborg Ungdomsskole. Jeg elsker, at spille fodbold. rigtig meget. (s) Så det derfor jeg ønsker derfor ønsker jeg økonomisk støtte, som skal bruges på,(fjern komma) min fodbold klup klub.(v)Vi har nemlig ikke en et klubhus som andre klupper klubber har.
Jo vi har en men der kan man ikke lave det stor. (hvad mener du med 'kan man ikke lave det stor'?)Jeg vil gerne lave et projekt for alle, dem som spiller i kluppen klubben. Altså gøre klup huset Prøve at gøre klubhuset hyggeligere, så man også har lyst til, at vil være der efter træning. Der er mange kkik medlemmer,(fjern komma) som også synes, det ville vil være rart med en klup lokale et klublokale. Dermed kan de have det sjovt og hygge sig med blandt andet såsom at spille bordfodboldspil, pool, se tv, spille såsom Wii/ps3 og måske en bod, hvor der bliver solgt mad, drikkevarer og snacks. , og hygge sig efter en om gang træning. Og måske en bod, så hvor man kan købe masser af snacks, mad og drikkevarer efter den hårde træning. Og nogle sofaer  Hvis folk er blevet trætte efter træning kan de lægge sig på sofaen på en stor bunke puder og nyde at se tv, eller spille. vil også være rare, at have efter en lang og trættende træning, hvor man kan sidde og se tv eller bare spille computerspil. Der Det ville være sjovt. Og male rummet,der er kedelig farver på vægerne. give farven på væggene et pift, istedet for de kedelige farver der er på væggene nu. Så vi vil har nogle fjernsyn og en Wii/ps3 og sofaer. (de er allerede blevet nævnt flere gange) Jeg søger dermed 20.000-30.000 kr. til mit projekt, for at give de kikk fodbold-medlemmer en rigtig god oplevelse at spille i kkik her i klubben.
Jeg håber meget på, at i synes godt om mit projektet, og at jeg kan få pengene det forventede beløb.
Jeg vil virkelig gerne hører glæder mig til, at høre fra jer senest den 14. (D)december 2011.
Vi håber også, at i vil hjælpe os med at få arrangementet stablet  op, så unge medlemmer i kkik, har mulighed for at få nye venner og har have det sjovt. Kan i også eventuelt også hjælpe med, at vurdere hvor mange penge der skal til? Vi er heller ikke helt sikre om 20.000-30.000 er nok.

(HUSK AT SLUTTE AF MED EN HILSEN!)

---
Mvh.
CookieXXD


Skriv et svar til: ret stil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.