Fysik

aktivitet

17. november 2011 af ededdeddy (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej jeg har en fysik rapport om halveringstid jeg skal skrive om aktivitet. er der nogle der kan fortælle mig hvad aktivitet er ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2011 af Jerslev (Slettet)

#0: ... det burde du kunne slå op i din bog. Hvis du har lavet en laboratorieøvelse om det, burde du nok også vide, hvad det er i forvejen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2011 af mathon

                                       N(t) = No·e-k·t

aktiviteten er
defineret
                                       A = -dN/dt = -No·e-k·t · (-k)  = k·(No·e-k·t)

                                       A(t) = k·N(t) = Ao·e-k·t

                                          


Skriv et svar til: aktivitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.