Matematik

Reducer

17. november 2011 af danishgal (Slettet) - Niveau: 8. klasse

-12 + 36 + 4a  = 


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. november 2011 af PeterValberg

........... = 4a +24 = 4(a+6)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2011 af mathon

 

    (-12 + 36) + 4a

    24 + 4a      og eventuelt

    4·6 + 4·a

    4(6 + a)


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.