Matematik

e

19. november 2011 af qwe852 (Slettet)

e5lnx

jeg går ud fra, at jeg skal bruge følgende regel

(ex)y = exy ?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2011 af mathon

 

              e5·ln(x)  = eln(x)·5 = (eln(x))5 = x5


Svar #2
19. november 2011 af qwe852 (Slettet)

benytter følgende regel

ln(xr) = r*lnx

e^[ln(x^5)]

hmm hvilekn regel benyttes efterfølgende?


Svar #3
20. november 2011 af qwe852 (Slettet)

er det den korrekte regel?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. november 2011 af mette48 (Slettet)

Ja mathon kan bade de ting

e5·ln(x)  = eln(x)·5 = (eln(x))5 = x5

en*m = (en)m

eln(a)=a


Svar #5
20. november 2011 af qwe852 (Slettet)

hvad bruger du den sidste regel til


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. november 2011 af mette48 (Slettet)

læs dog hele teksten, alle tre linier

Det var dig selv der spurgte efter den anden regel, hvis du ikke er villig til selv at yde noget, så lad være at spørge


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. november 2011 af NejTilSvampe

#5

(e^ln(x)) = x 

Det bruger hun reglen til.


Skriv et svar til: e

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.