Matematik

Bestem x

20. november 2011 af Slayer (Slettet)

(x+4) / (x2+2x+1) = 2  -->  x+4 = 2·(x2+2x+1) --> x+4 = 2x2+4x+2 --> 2 = 2x2+3x  --> 0 = 2x2+3x-2

 Er det korrekt indtil videre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2011 af mathon

           (x+4) / (x2+2x+1) = 2            x ≠ -1

           x2+2x+1 = (1/2)x + 2

           x2 + (3/2)x - 1 = 0

           2x2 + 3x - 2 = 0                   så den er OK

        

          


Skriv et svar til: Bestem x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.