Fysik

Forskydningsspænding og forskydningsmodul

20. november 2011 af Gliop (Slettet)

Jeg vil gerne have hjælp til den vedhæftede fil

Vedhæftet fil: sæt 20.doc

Brugbart svar (1)

Svar #1
20. november 2011 af hippo746 (Slettet)

er der ikke noget med at forskydningsspændingen for firkantede elemeter er givet ved

τ = 3*V/2*A hvor V=forskydningskraften og A =arealet af den berørte overflade.

 

σ=F/A

G=σ/γ

hvor γ er forskydningstøjningen og denne er givet ved γ=ΔL/L

se evt. http://www.colsen.dk/universitetet/p7.pdf


Skriv et svar til: Forskydningsspænding og forskydningsmodul

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.