Matematik

Finde c i en retvinklet trekant

23. november 2011 af MathildeKDC (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.

Sådan lyder opgaven:

i en retvinklet trekant ABC med C=90o er a=3 og b=7. Find c.

Hvordan regner jeg det?

 

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2011 af peter lind

Brug Pytagoras


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2011 af davidsh (Slettet)

32+72 = c2

 

c2=58 <=> c = 7.6157


Svar #3
23. november 2011 af MathildeKDC (Slettet)

Tak.


Skriv et svar til: Finde c i en retvinklet trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.