Oldtidskundskab

er der ik' nok der vil hjælpe...(

08. juni 2005 af gorilla (Slettet)
sidder og læser op til old.. men kan ik rigtig forstå sang 11. Så vidt jeg har fostået handler den om Odysseus der møder de døde da han skulle ofre til de døde. Han møder Elpenór der ikke er begravet. Så møder han Theresias der skal have blod for at kunne kommunikere med Odysseus(sådan er det vist for alle de døde ik´). Theresias fortæller ham så om hans skæbne. Dernæst møder han sin moder(han vidste ikke at hun var død)hende spørger han om hvem der har kongemagten nu hvor han ikke er der. hertil er jeg kommet indtil videre... men er ik sikker på at det er rigtigt... er der noget jeg mangler eller har misforstået..?
På forhånd tusindtak for din hjælp.! Gorilla

Brugbart svar (1)

Svar #1
08. juni 2005 af PallasAthene (Slettet)

Tjek eventuelt i de uploadse opgaver, her?

Brugbart svar (1)

Svar #2
08. juni 2005 af PallasAthene (Slettet)

*uploadede, sorry!

Svar #3
08. juni 2005 af gorilla (Slettet)

#2 hvordan gør man?

Brugbart svar (1)

Svar #4
08. juni 2005 af PallasAthene (Slettet)

klik på "ungdoms" under opgaver i den blå menu til venstre og søg under Oldtidskundskab :)

Svar #5
09. juni 2005 af gorilla (Slettet)

nårhh..har tjekket det, men dethjælper skam ikke.. det der volder mest prblemer det er det der afsnit med Alkinoos vil høre mere(vers333), Agamemnons fortælling(vers 385) og mødet med Achilleus(vers 467)... er der ik nogen der kan fortælle mig om jeg har ret når jeg siger, at Agamemnon fortæller at det var hans kone og Aigisthos(er hvem?) der dræbte ham...men jeg forstår ik helt hvordan.Som jeg kan forstå bød de ham til gæst og derefter myrdede ham i Aigisthos´ sal til gilden...?
Og mødet med Achilleus, ja siger Achilleus et eller andet med at han heller vil være træl på jorden end konge i Hades => at han ikke bryder sig om at være i Hades..Begår han da ik Hybris..? Achilleus vil høre om sin søn, altså om han drog i krig eller ej..?Og så spørger han ham om peleus, altså om myrmidonerne stadig betragter ham som værende konge..? Men jeg fatter ikke hvad svaret er til disse spørgsmål...?

Please please hjællp mig... Gorilla:(

Svar #6
09. juni 2005 af gorilla (Slettet)

help me for God´s sake..'(

Skriv et svar til: er der ik' nok der vil hjælpe...(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.