Matematik

Bestem X

27. november 2011 af muffler (Slettet) - Niveau: B-niveau

Gør rede for at x = -1 og bestem den anden løsning.

 

Har redegjort det første men kan ikke lige finde ud af det næste

 

Ligningen er ( x + 1 ) * ( 2x - 4 ) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2011 af mathon

 

                            ( x + 1 ) · ( 2x - 4 )    =    2( x + 1 ) · ( x - 2 ) = 0


Svar #2
27. november 2011 af muffler (Slettet)

har selv fået det til at se sådan her ud i første omgang

 

x * 2x - 4x + 2x - 4 = 0

 

Hvor bliver dit 4 tal af og jeg kan ikke finde ud af hvad x * 2x bliver.

 


Svar #3
27. november 2011 af muffler (Slettet)

Kan godt komme frem til at x = 2  men kan ikke finde ud af hvad x * 2x bliver til og kan ikke finde ud af at skrive det op


Skriv et svar til: Bestem X

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.