Fysik

Kraft og tryk

28. november 2011 af aom10 (Slettet)

Brug begreberne kraft og tryk til at forklare, hvorfor man med en hammer kan slå søm i væg.

 Håber i kan hjælpe, på forhånd tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at benytte den hjælp, du fik i din anden tråd om tryk og kraft.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. november 2011 af mathon

 

                                   hammerkraft   =   kraft ind mod materialet

                                      p ·A             =           P·a

               lille tryk gange stort areal   =      stort tryk gange lille areal


Svar #3
28. november 2011 af aom10 (Slettet)

tunsind tak! :)

 


Skriv et svar til: Kraft og tryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.