Matematik

bestem en stamfunktion til f

29. november 2011 af HvemkanMellekan (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har vedhæftet en fil, så i kan se hvad mit problem er., 

 

jeg kan ikke få stamfuntionen til at passe og derfor kan jeg ikke finde arealet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2011 af mathon

 

                                                      F(x) = -x3 + 3x2 + k


Svar #2
29. november 2011 af HvemkanMellekan (Slettet)

årh nu forstår jeg, hvordan finder jeg så det markerede område? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2011 af mathon

 

                             Amarkeret = 02f(x)dx = F(2) - F(0)    =    -23 + 3·22    -   0


Skriv et svar til: bestem en stamfunktion til f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.