Matematik

Trigonometri

30. november 2011 af Onleene95 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Trekant ABC er retvinklet med C = 90º. Beregn de magnlende sider og vinkler.

1) A=43º og c = 5

Ved ikke lige hvordan jeg griber den an


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2011 af mathon

 

                      cos(A) = b/5

                      sin(A) = a/5

                      B = 90º-A

 

 

 


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.