Fysik

Omregning

30. november 2011 af MrEr (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan regner man mA om til A
kOHM til Ohm
mV om til V :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. november 2011 af mathon

             1 mA = 10-3 A = 0,001 A

             1 kΩ = 103 Ω = 1000 Ω

             1 mV = 10-3 V = 0,001 V


Skriv et svar til: Omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.