Fysik

Fysik opgave?

30. november 2011 af LeylaDogan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen.. Jeg skal lave denne opgave, men jeg vil rigtig gerne have hjælp. Håber i gerne vil hjælpe mig... på forhånd tak :)

 

Sådan lyder opgaven

En husholdnings effektforbrug.

I en bestemt husholdning bruger man 12 kWh på et døgn.
a. Udregn energiforbruget i joule.


Svar #1
30. november 2011 af LeylaDogan (Slettet)

jeg ved at

1 kWh = 36 *105 J

12 kWh = 12*36*105 J=43200000 J

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2011 af UrbanAfro (Slettet)

Har du så ikke lige regnet opgaven, jeg forstår det ikke helt


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#1

Tallet er korrekt. Angiv forbruget med 10-eksponent, så det er mere overskueligt.


Skriv et svar til: Fysik opgave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.